Gastenboek

Israël heeft veel te bieden aan haar bezoekers. Kom je site-seeing, om te ontspannen, om te vieren, spiritualiteit zoeken of als een religieuze pelgrim? Wij beloven u een geweldige tijd en een onvergetelijke ervaring!

Onze tochten zijn informatief, humoristisch en altijd vol met verhalen.
Wij geloven dat een goede gids weet hoe hij/zij mensen goed kan aanspreken en wat nog belangrijker is, een goede gids kan vooral heel goed luisteren.

“Een supertijd in Israel”

Beste Ayalla,

We zijn nu enkele weken thuis en we denken terug aan een supertijd in Israel. Wat hebben wij een hoop geleerd en gezien. Het heeft onze verwachting overtroffen. En daar willen wij je hartelijk voor bedanken. Dankzij jou liefde voor het volk en land Israel zijn wij nog meer van Israel gaan houden als het beloofde land van onze God. We hebben bewondering voor jullie inzet om dit land in 60 jaar zo op te bouwen dat er volop landbouw in de woestijn is maar ook voor iedereen een goed bestaan op te bouwen. Weinig landen die dit nadoen. We zijn dan ook erg dankbaar dat je die liefde voor het volk en land met ons hebt willen delen. Wij sparen voor de volgende reis naar Israel en hopen je dan weer te ontmoeten.

Hartelijke groet,

Familie de V.

Sat, 2011-07-30
T. de V.
Stolwijk

“Super vet zou Yoran zeggen!”

Lieve Ayalla,

Hier in Nederland zitten we nog vreselijk na te genieten van de reis in Israël.
Het was echt helemaal super. Nogmaals willen we je heel erg bedanken voor je improvisatie en leuke dingen bedenken voor de kids en daarbij ook nog aan ons als ouders dacht!! Heel knap.

Je hebt ons helemaal enthousiast gemaakt voor Israël en we kijken met bewondering naar alles wat jullie opgebouwd hebben en uitgegraven hebben. Wat een mooi land. Als ik aan Ein Avdat denk die grotten in Rosh Hanikra de prachtige bloemen overal maar vooral ook in de Banias. Super vet zou Yoran zeggen!

In Jeruzalem hebben we ons ook nog heel goed vermaakt.
Yad Vashem was indrukwekkend, zelf miste ik jou daar. Ik denk dat dat een meerwaarde had gehad.
De kotel tunnel, de Hiskiatunnel, de opgravingen van de stad van David en Ein Yael, komen we over een paar jaar doen 🙂
We gaan vast sparen…

Nou wens ik je alle goeds,

Shalom & liefs,
M. van G.

Mon, 2011-05-09
Stolwijk

“Wat hebben we veel geleerd en gezien”

Beste Ayalla,

Wij zijn allemaal behouden thuis gekomen en zien terug op een geweldige reis.
Wat hebben we veel geleerd en gezien onder jou bezielende leiding.
Heel hartelijk dank daarvoor.

Hartelijke groet en Gods zegen.

Groet A. en P.B.

Wed, 2011-04-13
A. en P. B.

“Onze dank voor je inspiratie en kennis..”

Beste Ayalla,

Ik wil graag nogmaals onze dank uitspreken voor de fantastische manier
waarop je ons hebt begeleid tijdens de vele bijzondere plaatsen waar
we mochten zijn. Je inspiratie en kennis verdienen diep respect!

Het ga je goed, Gods zegen gewenst en wie weet tot ziens in het
huidige of hernieuwde Jerusalem.

Groeten, mede van N,

A.

Tue, 2011-04-12
A. K.

“Ons hart is geraakt!”

“Beste Ayalla,

Wij hebben echt een fantastische reis gehad en jij hebt daar enorm aan bijgedragen! Wij vinden jou een erg bijzonder persoon. Jou liefde voor G’d (ik hoop dat ik het zo goed schrijf, want jullie schrijven de naam niet voluit toch?) en je land hebben ons erg geraakt. Daarnaast hebben we erg veel plezier beleefd aan jou humor en hebben we veel geleerd van hoe jij het geloof beleefd, jou kennis van de bijbel en Israel. Wij zijn er nog elke dag mee bezig en raken er niet over uitgepraat. Israel heeft mijn hart geraakt. In de bus naar het vliegveld overviel het me, ik moest ineens huilen, ik was er ontdaan van… Telkens als ik aan Jeruzalem denk ben ik geroerd…. Ik bad regelmatig voor Israel, maar G’d heeft mijn hart nu echt diep aangeraakt. Ik bid voor de vrede van Israel.

Ayalla, bedankt voor alles, je hebt een plekje in ons hart veroverd… en misschien tot weerziens, want ik wil zeker nog een keer terug!

Shalom!”

Tue, 2010-11-09
M. en E.
Marknesse, Nederland

“Je hebt ons zoveel laten zien”

“Hallo Ayalla,

Even een kaartje voor jou, wij leven nar de Kerst dagen toe, de geboorte van de Here Jezus, en zijn zo weer heel veel in gedachten in het Heilige Land, waar we in September waren!! Ik denk nog vaak aan jou, je hebt ons zoveel laten zien en verteld, en als we de foto’s weer zien beleven we weer alles. We zijn ook als groep weer bij elkaar geweest om foto’s te bekijken en het is dan weer opnieuw een belevenis.
Nogmaals Hartelijk bedankt!!

Sun, 2007-12-16
S. en E. S.
Uithuizen, Nederland

“Ik denk er nog vaak aan terug”

“Lieve Ayalla,
Mijn reis naar Israel is mede dankzij jou onvergetelijk geweest en ik denk er nog vaak aan terug. Ook ben ik de Bijbel anders gaan lezen. Het had allemaal zo’n indruk gemaakt dat ik je een kaart wilde sturen en evt. zelfs een poosje naar Israel gaan om er te werken. Dat kwam niet toe, totdat nu mijn zus naar Israel gaat en jij de reisleider bent!! Ik hoop over 14 dagen te horen hoe het met je is. Het allerbeste, zorg goed voor mijn zus en natuurlijk voor iedereen! Gods zegen op je werk! Hart-groet, ”

Tue, 2005-05-17
A.-M. F.
Hierden, Nederland

“Voor je geweldige begeleiding”

“Lieve Ayalla,
Wij willen jou heel hartelijk bedanken voor je geweldige begeleiding als onze gids! Wij hebben genoten van je uitleg en diepe liefde voor je land en het woord van EL Elohim.

Lieve groeten en tot ziens in Jerusalem!”

Mon, 2004-10-18
H. en R. van N.
Nederland
“Wat hebben we genoten”

“Dag Ayalla,
Hier zijn een paar foto’s van een geweldige reis. Wat hebben we genoten. Mede door jouwe perfecte leiding. Groeten van de groep Koning. Lidy, Chris, Erik, Diesje, Joost, Reinder, Henk, Marietje.”

Sun, 2000-06-04
M.G, K.-K.
Vorden, Nederland

“Zeer leerzame en kostbare momenten”

“Shalom Ayalla,

Nog heel hartelijk bedankt voor je correcties in het reisverslag die je mailde! Eerst was ik van plan om je per mail te bedanken, maar het leek me leuker om je met een ’tastbaar’ kaartje te bedanken. Dat biedt me gelijk de mogelijkheid om je een aantal foto’s te sturen van de groep ter herinnering aan deze fijne reis! Elke keer komen er bij ons weer herinneringen boven. Samen met mijn ouders volg ik op dit moment een cursus over Israel/ het Jodendom. Daar kwamen ook gedeelten uit de Siddoer aan de orde. Dat roept veel herkenning en herinneringen op aan wat jij met ons deelde over wat je gelooft en hoe je daaran vormgeeft in het dagelijks leven. De openheid waarmee je daarover vertelde hebben we heel erg gewaardeerd. Het zijn heel leerzame en kostbare momenten in mijn herinnering! Ik hoop dat met je familie alles goed is. Ik bid dat God jullie in alles zegenen en beschermen zal, en dat Hij als een vurige muur om jou en jou volk zal zijn om jullie te beschermen.
Tot ziens en hartelijke groeten”

A. S.
Schoonrewoerd, Netherlands

Onderin kunt u een publieke boodschap achterlaten met uw ervaringen: